Saját készítésű naptár

Létrehozás: 2008. november 20., 14:59 Legutolsó módosítás: 2008. november 25., 14:34

A mellékletben letölthető egy általam készített naptár, amelynél az egyházi ünnepek fel vannak tüntetve és tetszőleges képeket illeszthetünk bele családtagjainkról. Jó munkát vele! Bolla Zsuzsanna összeállítása.

Amióta megszülettek gyerekeink, karácsonyra saját magunk által készített naptárat szoktunk ajándékozni a családtagjainknak. A nagyszülőknek a gyerekekről és a családi rendezvényeken készült fotókból válogatok.
Minden hónaphoz keresünk egy olyan fényképet közös élményeinkből, vagy sajátjainból, esetleg portrékat, ami köthető az adott évszakhoz, vagy hónaphoz. Amikor az egész készen van, kinyomtatjuk, akár mi magunk, és összefűzzük, vagy összekötjük a lapokat, de volt már olyan is, hogymegrendeltük színes fotópapíron, spirállal összefűzve.
Egy külön készített első oldalra tehetünk nekünk tetsző családi, vagy egyéni fotót, rá egy áttetsző lapot, hátulra pedig egy vastag kartont, hogy az egésznek tartása legyen. Garantált a siker, hiszen kimondottan személyre szóló ajándék és egyedi. Ilyet biztos, hogy más nem ajándékoz neki. Sok sikert annak, aki belevág.

Fájlok
2009-es naptár   119.0 kB  
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben