Új vezérigazgató-helyettes a Magyar Katolikus Rádióban

Létrehozás: 2011. március 18., 09:13 Legutolsó módosítás: 2011. március 18., 09:14

Budapest – A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntése alapján, Juhász Judit felajánlott lemondását elfogadva, Erdő Péter bíboros, az MKPK elnöke felmentette a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét eddigi beosztásából. A konferencia Radetzky Andrást bízta meg a rádió vezérigazgató-helyettesi feladatainak ellátásával. Forrás: katolikus.hu, Magyar Kurír

Radetzky András, aki 2006 óta a Helyi Rádiók Országos Egyesületének elnöke, 1994-ben alapította a Fehérvár Rádiót, melyet mostanáig vezetett. 1995 és 2002 között dolgozott a német Deutsche Welle rádiónál, illetve hosszabb-rövidebb időt töltött el a Radio France International-nál,a BBC-nél, valamint a Radio Köln-nél. Jelenleg az ELTE Szociológia Doktori Iskolájának doktorandusz hallgatója.

2006-ban a Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tagjává, valamint a Helyi Rádiók Országos Egyesületének elnökévé választották, ez utóbbi tisztségében 2009-ben újraválasztották. A szakember a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának megbízott oktatója.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben