Szolidaritás a japán károsultakért – Minden hálózatból hívható a 1749-es segélyvonal

Létrehozás: 2011. március 24., 10:23 Legutolsó módosítás: 2011. március 24., 10:24

Budapest – A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet azzal a kéréssel fordul a magyar média képviselőihez, hogy támogassák a japán nép megsegítésére indított kezdeményezést és a témával foglalkozó híradásaikban tüntessék fel a 1749-es segélyvonalon keresztül történő támogatási lehetőséget! Forrás: segelyszervezet.hu

A hazai telekommunikációs cégek összefogásának köszönhetően ismét teljes körűen működik a 1749-es segélyvonal. Március 23., szerdától hívható az Invitel, a Magyar Telekom (T-Home, T-Mobile), a Telenor, a UPC és a Vodafone hálózatából a 1749-es segélyvonal, melyen keresztül hívásonként, vagy a JAPAN szó elküldésével SMS-enként 200 forintnyi támogatást lehet eljuttatni a  japán földrengés károsultjainak megsegítésére.

A tervek szerint az adományokból befolyó összeget a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a bajbajutottak támogatására fordítja, egy japán iskola újjáépítésének formájában. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a beérkező adományok teljes összegét megkapja. A telekommunikációs szolgáltatók semmilyen külön díjat nem számolnak fel az sms-ek, illetve hívások után. 

Az Ökumenikus Segélyszervezet a 11705008-20464565-ös számlaszámon, vagy online a http://www.segelyszervezet.hu oldalon
„Japán” megjelöléssel is köszönettel fogad adományokat.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben