Virtuális utazás Stuttgartba – Elkészült az LVSZ 2010-es nagygyűlésének honlapja

Létrehozás: 2009. október 22., 18:24 Legutolsó módosítás: 2009. október 22., 18:30

Genf – A Lutheránus Világszövetség (LWB) 2010 júliusában a németországi Stuttgartban tartja 11. nagygyűlését. Egy új honlapon betekintést nyerhetünk a különböző témákba, és a nagygyűlés alatt virtuálisan magunk is részeseivé válhatunk majd a gyűlés eseményeinek. Szöveg: LWI alapján Horváth-Bolla Zsuzsanna

www.lwb-vollversammlung.org oldalon minden érdeklődő hasznos információkhoz juthat a 2010 július 20 és 27 között megrendezésre kerülő eseményről.

A tartalom kulcsszavak köré csoportosul, nagyobbrészt négy munkanyelven (német, angol, francia és spanyol). Az információk átfogó képet nyújtanak a fontos nemzetközi találkozóról, amely az evangélikusok számára fontos jövőbeli döntések, tapasztalatcserék és közös istentiszteletek fóruma lesz.

„A weboldalt ajánljuk mindazon tagegyházaknak, akik közös úton haladnak a stuttgarti konferencia felé. Meghívjuk a világ evangélikusait, a lutheránus közösségeket, kövessék nyomon itt az eseményeket” – mondta Karin Achtelstetter, az LVSZ kommunikációs szolgálatának vezetője.

A résztvevők menüpont alatt a nagygyűlés résztvevői hasznos információkat tudhatnak meg elszállásolásukról, a programról, de fent vannak az oldalon a nagygyűlés dokumentumai is, az istentiszteletek, fórumbeszélgetések témái is.

A honlapot azonban nem csak a résztvevők számára hozták létre, hanem az érdeklődők számára is, akik a Mindennapi kenyerünk téma köré fűzve hasznos információkat tudhatnak meg a nagygyűlés előkészítéséről.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben