Vallásos könyveket ír egy pornószínésznő

Létrehozás: 2010. szeptember 28., 13:16 Legutolsó módosítás: 2010. szeptember 28., 13:41

Miután hatalmas vagyont halmozott fel felnőtt filmekben játszva és a Playboy magazinnak pozólva, Isten fele fordult az amerikai Teresa Scott. A 32 éves volt pornószínésznő tavaly tárta fel a nyilvánosság előtt ezzel kapcsolatos élményeit, jelenleg imádkozással és vallásos könyvek írásával tölti az idejét – áll a Click! napilap internetes oldalán. Forrás: delmagyar.hu, manna.ro

A szőke bombázó 17 évesen debütált a pornóiparban, egy szépségverseny megnyerése után figyeltek fel rá. „Ahogy modell lettem, megállás nélkül bulikban és őrült szexpartikon vettem részt. Olyan életben volt részem, amelyről rengeteg lány csak álmodhat. Soha nem voltam szégyenlős a kamerák előtt, valójában ott voltam elememben, csak később jöttem rá, hogy nem vagyok boldog, ha testemet áruba bocsátom” – nyilatkozta Teresa Scott.

Bevallása szerint egy meditáció során döntötte el, hogy felhagy a pornóval, Isten ekkor szólította meg, és intette fegyelemre a rossz útra tért Teresát.

„Meditáltam, és egyszercsak egy hang így szólt hozzám: 'Ha rendet teremtesz az életedben, elvezetlek a paradicsomba'. Akkor jöttem rá, hogy változtatnom kell” – magyarázta a volt pornódíva, akinek sikerült megbékélnie a szüleivel is, akik látni sem akarták szégyenletes karrierje miatt.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben