Készül a Jézus Krisztus szupersztár remake

Létrehozás: 2009. augusztus 11., 10:25 Legutolsó módosítás: 2009. augusztus 11., 10:26

Los Angeles – A Universal Pictures tovább halad a musical vonalon és a világsikerű Mamma Mia! után most egy újabb feldolgozással próbálkozik. A Jézus Krisztus szupersztár Andrew Lloyd Webber műve, mely 1973-ban kapott egy mozifilmes verziót is. Forrás: sg.hu

A Mamma Mia! világsikere (602 milliós összbevétel) sokakat meglephetett és a jelek szerint a Universal is köztük volt. A stúdió ugyanis most jelentette be újabb musicalét, mely azonban nem a sikerfilm folytatása lesz, hanem egy korábbi klasszikus újragondolása.

A Jézus Krisztus szupersztár Andrew Lloyd Webber és Tim Rice közös munkája, mellyel először a színpadokon arattak komolyabb sikert, majd az 1973-as mozifilm is szépen teljesített – hozzátennénk, hogy bizony komoly botrányokat is okozott vallási körökben a kereszten daloló Megváltó.

Mindenesetre a Universal eme kultikus musicalt választotta ki következő projektjének és már fel is kérte a meglepően nagy sikerű (500) Days of Summer rendezőjét, Marc Webbet direktort a feldolgozáshoz.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben