Idősek számára készítettek új Bibliát

Létrehozás: 2009. április 03., 09:17 Legutolsó módosítás: 2009. április 03., 09:18

Stuttgart – Speciálisan az időseknek és a gondozásra szorulóknak adta ki a Német Bibliatársulat legújabb színes, speciális Bibliáját. A 96 oldalas Biblia azokat az Igéket gyűjti össze, amelyek a vigasztalásról és az oltalomról szólnak. Forrás: idea.de, reformatus.hu

Bibliai történetek mellett imádságok is olvashatók a legújabb kiadványban. A 96 oldalas könyv 22 színes nyomatot is tartalmaz. Olvasáshoz élvezhetővé a nagyobb méretű betűk teszik a kiadványt.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben

Senki el ne vegyen belőle.....

Elküldte Angyal Gabriella idő 2009. április 03., 23:43
Nagyon kedves gesztus ez a Bibliára hasonlító kis Képeskönyv, összeszedve a speciális élethelyzetre vonatkoztatható kiragadott Igékkel.

Biblia

Elküldte Horváth-Bolla Zsuzsanna idő 2009. április 04., 08:58
... Ez egy bizonyos élethelyzetben lévő embernek kézbe adható könyv, ami segít a dolgok továbbgondolásában. NEM a Szentírás HELYETT adják, hanem AMELLETT ajánlják olvasásra.

Köszönöm

Elküldte Angyal Gabriella idő 2009. április 04., 09:20
Köszönöm a kiigazítást, megértettem a cikket. Biztosan nem jó címet adtak akkor neki. Örülök, hogy figyelemmel kíséri amit írok de azért gondolom mások is olvassák és nem csak ketten levelezünk. A cikkekre reagálok, kijelentő módban. Általánosságban a cikkeket megértem, nem kívánok a véleményemről vitát folytatni, és nyitni sem.

Dialógus vagy szolgálat

Elküldte Angyal Gabriella idő 2009. április 04., 09:39
Sajnos, magamat is helyre kell állítanom mert nem a véleményemmel kapcsolatosan nem szeretnék vitát, hanem az írásaimmal.

Kommentálás

Elküldte Horváth-Bolla Zsuzsanna idő 2009. április 04., 20:59
Biztosan mások is olvassák az oldalt, hiszen napi 400 látogatónk van. Ők azonban nem gondolják, hogy minden cikkhez kommentet kell írniuk. Én vagyok az oldal főszerkesztője, így minden hozzászólást olvasok, mert én engedélyezem ezeket.

Én a címmel sem vitáznék, hiszen elég nehéz úgy címet adni, hogy abban az egész cikket leírjuk. De ha valaki elovassa a cikket, abból szerintem kiderül minden.