Dieter Bohlen minden nap imádkozik

Létrehozás: 2009. március 12., 15:17 Legutolsó módosítás: 2009. március 12., 15:18

Hamburg – Dieter Bohlen a német Megasztár („Németország szupersztárt keres”) című műsorban meglehetősen éles és sértő megjegyzéseivel hívta fel magára a figyelmet a zsűrizés közben. Ám a Stern német magazinnak nemrégiben arról számolt be, hogy minden este imádsággal fejezi be napját. Forrás: epd, Stern

Dieter Bohlen minden nap imádkozik

Dieter Bohlen

Dieter Bohlen január 17-én azért áll a bíróság előtt, mert beperelte őt egy rendőr azért, mert tegezni merte őt az énekes. Az énekest a bíróság végül felmentette, ám Bohlen továbbra sem hagyta kommentár nélkül a dolgot. Az RTL német csatorna 25 éves jubileumi műsorában a következőképpen nyilatkozott:

„Ha esténként imádkozom, akkor Istent is tegezem. Ha pedig Istent tegezhetem, akkor egy embert miért nem tegezhetek, miért kellene őt magáznom?”

Bohlent ezután természetesen a sajtó faggatni kezdte és vallásos érzelmeiről kérdezte. Az 54 éves énekes a Stern magazinnak így vallott:

„Minden este imádkozom, mert a rendszeres imádság megnyugtatja a lelkemet. Sokkal nyugodtabban tudok aludni, ha vétkeimet Isten elé leteszem. Amikor kisgyerek voltam, nagyanyám minden este keresztény dalokat énekelt nekem. Rendszeresen jártunk evangélikus istentiszteletre is."

Bohlen az interjúban ifjúságába is betekintést engedett. Egyszer szerelmi bánat miatt még az öngyilkosság gondolata is felmerült benne.

„Az első barátnőm elhagyott és ez nagyon megviselt. 12-13 éves lehettem akkoriban. Teljesen a végemet jártam. De volt egy beépített STOP-tábla előttem, ami végül megállított a lejtőn. Ez valószínű az istenhitemnek volt köszönhető” – vallotta az énekes.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben

dieter bohlen

Elküldte Horváth Bianka idő 2009. június 14., 12:31
szerintem dieter bohlen nagyon jól teszi hogy minden nap megbánja a bőneit én is minden nap imátkozom istenhez,és amit a lány illeti háth nem szabad öngyilkosságra gondolni mert még lesz szerelmünk:):):):):):):)