Újra ételt osztottak Szarvason az evangélikusok – Teológusok is részt vettek a szolgálatban

Létrehozás: 2010. december 01., 15:09 Legutolsó módosítás: 2010. december 01., 20:39

15. alkalommal osztottak ételt Szarvason. Ezúttal mintegy 700 adag ebéd készült és fogyott el. A szokásos teamből most hiányzott Illyés Gábor, akinek Devecserben volt dolga - ott főzött - így a szarvasi csapatnak magának kellett megszerveznie mindent. A vasárnapi menü babgulyás és húsoskáposzta volt. Forrás: newjsag.hu / Babák Zé

A lelki desszertet teológus hallgatók szolgáltatták gitáron és ének formájában, akik a Hittudományi Egyetemről érkeztek segédkezni az osztásnál. A Szeretetszolgálat dolgozói vállaltak plusz munkát, hogy segédkezzenek az előkészületeknél, amit Klenk József felügyelt. A végeredmény már Pásztor Mátyás szakácstudományát dícséri, ami ránézésre sokkal sűrűbb és tartalmasabbnak tűnt, mint a korábbi főzéseknél.

A gulyáságyú is nagy változáson ment át az október 10-i utolsó bevetés óta. A Szarvasi Gyermekélelmezési Kft. a KOMÉP Kft. segítségével ezen idő alatt felújította kívülről és belülről is.

Lázár Zsolt elmondása szerint karácsony környékén lesz újabb osztás, amit a Szuperinfóban és a Newjságon fognak meghírelni.

A hétvégi ételosztást a Szarvasi Mozzarella Kft. támogatta.

Fotók még:

http://www.newjsag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2641%3Aadventi-etelosztas&catid=85%3Akoezerdek&Itemid=147&lang=hu

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben