Jézust varratta a hátára Bodnár László focista

Létrehozás: 2010. október 29., 09:10 Legutolsó módosítás: 2010. október 29., 09:12

Fájdalmas volt, de megérte. Így vélekedik új, egész hátat beborító tetoválásáról Bodnár László. A hónapok óta csapatot kereső futballista Jézus keresztre feszítését varratta a testére. Forrás: Bors Online / s.t.r.

Az eddiginél is szorosabbra fűzte kapcsolatát a vallással Bodnár László. A 46-szoros válogatott labdarúgó mindig is hívőnek tartotta magát, egy korábbi interjúban azt mondta, mindenhova magával viszi a Bibliát.

Másfél hónappal ezelőtt aztán a focista testén is helyet kapott a vallás: „Csak isten ítélhet meg engem” – tetováltatta a mellkasa fölé tükörírással. A tavaly augusztusban Nyírbátor lakott területén kívül egy kerékpárost halálra gázoló Bodnár legújabb dísze pedig egy klasszikus egyházi kép, Jézus a kereszten.

„laposan megszenvedtem a motívumért, de megérte – írta a focista az egyik közösségi portálon. – Több tetoválást már nem szeretnék.”

Ami pedig a futballt illeti, könnyen lehet, hogy hamarosan véget ér Bodnár László hónapok óta tartó kálváriája (Debrecenben nem marasztalták, majd különböző okok miatt nem lett az osztrák Austria Wien és az angol Sheffield United játékosa sem), a védővel tudniillik felvette a kapcsolatot a Győr.


 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben