Jézus küldött jelet Csabának

— Felvéve: , ,
Létrehozás: 2011. január 26., 14:46 Legutolsó módosítás: 2011. január 26., 14:47

Ivott, cigizett és játékgépekbe szórta a pénzét a Martinkán élő Szijjártó Csaba, a férfi élete azonban gyökeresen megváltozott. Csaba azt állítja: a Jézustól kapott jelek fordítottak sorsán. Forrás: borsonline.hu / Miskolczi János

Megszabadult minden káros kísértéstől, igazi megtisztuláson ment keresztül Szijjártó Csaba. A szobafestőként dolgozó férfi korábban nem vetette meg az alkoholt, füstölt, mint egy gyárkémény és szenvedélyévé vált a játékgépezés. Öt évvel ezelőtt azonban különös dolog történt vele.

„Egy építkezésen bukkantam rá egy gyökérre, amelynek az alakja keresztet formáz. Mellette egy kődarab hevert, azon kereszt alakú karcolás látható – mesélte a Borsnak Csaba. – Úgy érzem, hogy Jézus küldte nekem ezeket a jeleket. Abbahagytam az italozást, s a dohányzással meg a játékgépezéssel is fölhagytam – mondja büszkén, majd a relikviáit mutatja.”

„Sokat gondolkodtam rajta, hogy miért pont én találtam rájuk. Eddig nem akartam ezzel előhozakodni, mert nem szerettem volna, hogy bolondnak nézzenek, de most úgy döntöttem, hogy megmutatom országnak-világnak a szerzeményeimet. Nem lehet a puszta véletlen műve, hogy ez történt velem, s azt szeretném elérni, hogy ezután már a hitetlenek is bízzanak Isten hatalmában.”

Csaba egy kis asztalon tartja a kincseit egy Jézust ábrázoló képpel. Gyakran letérdel eléjük, imádkozik, avagy egyszerűen csak elmélkedik a sorsáról.

„Ha jó idő van, az udvarra is ki szoktam ülni, s a kezembe fogom a relikviákat. A követ szinte minden nap megtapogatom, nem babonából, de úgy érzem, erőt ad” – árulta el Csaba.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben