Jézus-arc: Csak a zarándokoknak fontos

Létrehozás: 2010. május 04., 12:02 Legutolsó módosítás: 2010. május 04., 12:03

Püspökladány – Úgy tűnik, csak a zarándokoknak fontosak, a város életét nem bolygatták fel azok a műholdas fotók, melyek néhány hete járták be a sajtót és az internetet, s melyeken sokan Jézus arcát vélik felfedezni. Sem az egyház, sem a város képviselői nem rajonganak a jelenésért. Forrás: boon.hu

„Volt a képen aláírás, hogy ki az? – reagált megkeresésünkre Pella Pál, püspökladányi református lelkész – Ha nagyon akarjuk, láthatunk ott egy emberi arcot, de meggyőződésem, hogy a kép véletlen eredménye: egy szikes mezőn így száradt ki a talaj. Egyéni belátás kérdése, hogy ki mit fedez fel benne. Sok ilyet találhatnánk, ha keresnénk, például felhőkben vagy akár más műholdképeken is. Jézus a szívünkben és az életünkben van ott” – hangsúlyozta a lelkész.

„Nem merült fel komolyan, hogy valamiképpen profitálnánk az esetből – mondta Kardos István, Püspökladány alpolgármestere. – A képviselőtestület tagjaival, a polgármesterrel beszélgettünk erről és az a véleményünk, hogy a média túlmisztifikálta az ügyet, nincs olyan nagy jelentősége. Valószínűleg csak néhány napig fog tartani 'csoda'.”

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben