Csaknem 20 millió forint pályázati pénzből fejleszt a Székács iskola

Létrehozás: 2010. november 15., 12:30 Legutolsó módosítás: 2010. november 15., 12:30

Orosháza – 19 millió 600 ezer forintot nyert a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium. Ebből a támogatásból 9 tanterembe aktívtábla, projektor, laptop kerül és bővítik az oktatásban használt számítógép-hálózatot is 48 multimédiás PC-vel, 1 alkalmazás kiszolgálóval és az eszközbeszerzés keretében nagysebességű vezeték nélküli internet hozzáférést biztosító WIFI hálózatot is kialakítanak. Forrás: oroscafe.hu

A projektnyitó értekezletet október végén tartotta az iskola. A rendezvényen Fehér Borbála igazgató tájékoztatta a pedagógusokat, hogy a fenntartó Orosházi Evangélikus Egyházközség pedagógiai módszertani reformot támogató infrastruktúra fejlesztésre pályázott, és nyert. A projekt célja a pedagógusok információs és kommunikációs technológiai ismereteinek bővítése a 21. sz. igényeinek megfelelően és korszerű IKT eszközök beszerzése. A projekt január 31-ig tart, a következő állomás az eszközbeszerzésre és oktatásra pályázók közül a legmegfelelőbb kiválasztása – tudtuk meg Antal László projektmenedzsertől.

A projekt a TIOP-1.1.1-07/1-2008-0029 azonosító számú pályázat a Társadalmi Integrációs Operatív Program keretében az Európai Unió és a Magyar Állam 100%-os finanszírozásából valósul meg.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben