Angelina Jolie szétkapta a Rózsák terét

Létrehozás: 2010. október 15., 11:37 Legutolsó módosítás: 2010. október 15., 11:47

Budapest – Az Angelina Jolie által rendezett bosnyák szerelmesfilm szerdai forgatási helyszíne a VII. kerület egyik templomkertje és a környező utcák. A Rózsák terén – a Dohány és az Izabella utca találkozásánál – az elmúlt éjjel készültek el a háborús időket imitáló utcarészletek: a kerítés tetején szögesdrót, homokzsákok mindenütt, szétzúzott autók, kőtörmelékek és jugoszláv katonai teherautók teremtik az atmoszférát. Forrás: origo.hu

A templomkertben álló nagy kockaállványzatot - az úgynevezett soft boxot, melyre belülről rengeteg lámpát szereltek és fehér vászonnal takarták le az esti jelenetekhez szükséges szórt fény érdekében - egy daru emeli a helyszín fölé.

A forgatás kora reggeltől zajlik, az egyik látványosabb és hangosabb jelenetben a greenscreenhez használt zöld anyaggal letakart templomkapuban lőttek le egy színészt.

A szokásos fekete kabátját viselő Jolie és stábja hatékonyan, minden felhajtás nélkül dolgozik, nem forgatják túl a jeleneteket, viszonylag gyorsak az átállások. A forgatást holnap fejezik be a téren.

Dél körül megjelent a helyszínen Brad Pitt is, aki önjelölt standfotósként vesz részt a munkában.

Fotók itt:

http://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/forgatas/20101013-angelina-jolie-szetkapta-a-rozsak-tere.html

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben