Add tovább! – Ételosztás volt Szarvason

Létrehozás: 2010. április 26., 10:37 Legutolsó módosítás: 2010. április 26., 10:38

Szarvas – Ismét ételt osztott az Evangélikus Egyházközség és az Ótemplomi Szeretetszolgálat. Az orosházi Illyés Gábor ismét elhúzta kiszuperált gulyáságyúját, hogy ételt főzzön benne azoknak a szarvasiaknak, akiknek a hóvége már komoly fejtörést okoz. Forrás: newjsag.hu / Babák Zé

Ahogy azt Lázár Zsolt evangélikus lelkész mondta, neki ez a küldetése, aki sokszor a saját pénzét állítja csatasorba, mikor nem jön össze megfelelő mennyiségű adomány. A mai menü felesborsó-leves, tárkonyos raguleves, káposztaleves, ill. babgulyás volt. A mai főtt ételek mellé Polgármesterünk nagyobb mennyiségű spárga és paradicsomkonzervvel szállt be a további szűkösebb napokra. Az ételhordókba töltött ebéd mellé útravalónak Lázár Zsolt a következő igét csomagolta be: „a vendégszeretetről meg ne feledkezzetek, mert ezáltal  egyesek - tudtukon kívül - angyalokat vendégeltek meg. (Zsid 13,2)”, és azt kérte az ételért folyamodóktól, hogy ezt a jót, amit most kaptak, legyenek szívesek tovább adni valamilyen formában más rászorulóknak.

A következő ételosztás május utolsó vasárnapján, 30-án lesz a vásártéri Napfény óvoda előtt lesz, ahová várják a rászorulókat, ill. hozzájárulókat.

A kérésem az lenne a hozzászólókhoz, hogy ne a krónikus negatív hozzászólók mondjanak véleményt, hanem azok, akik ehhez az utolsó gondolathoz hozzá tudnak tenni!

További képek:

http://www.newjsag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1874:add

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben