Vár Rád Az Élet címmel filmmel egybekötött koncertműsorral jelentkezik Völgyessy Szomor Fanni

Létrehozás: 2011. február 07., 17:17 Legutolsó módosítás: 2011. február 08., 10:58

Budapest – Völgyessy Szomor Fanni legújabb albuma dalaira építve elkészült az énekesnő Vár Rád Az Élet című, 55 perces filmmel egybekötött koncertműsora – tudta meg az evangelikus.hu. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

A programban népdalokat, könnyűzenei stílusú dalokat, megzenésített verseket magyarul és angolul egyaránt énekel Völgyessy Szomor Fanni, és a dalok, képek, filmek minden korosztályhoz szólnak.

„Minden számnál más jellegű alkotás jelenik majd meg projektorral a háttérben és a nézők-hallgatók maguk döntik majd el, hogy koncert közben a háttérfilmet nézik-e vagy engem figyelnek csak éneklés közben – magyarázta az énekesnő, aki azonban szeretné bekapcsolni is a közönséget a műsorba. – A koncert műsora alkalmas esti beszélgetések, találkozók, ifjúsági alkalmak, gyülekezeti összejövetelek részeként akár egy beszélgetés indítására vagy önálló koncertként is. A lényeg az, hogy a film értékei és üzenete minél több emberhez eljusson, ezért nagyon szívesen teszek eleget minden meghívásnak!”

Az énekesnő életfilozófiája az, hogy ne várjunk arra, hogy tökéletesek legyünk, és hogy minden tökéletes legyen, mert közben eltelik az élet és nem fogunk csinálni semmit. Ő maga is gyakorlatilag a semmiből hozta létre a filmet: saját alkotói energiája fekszik benne, és nem anyagiakon múlott a létrejötte:

„A lehetőségeimhez mérten szeretném maximálisan tenni a dolgomat, de nem szabad maximalistának lenni. Ha elérünk valamit, az már maga eredmény. Vár ránk az élet – tegyük a dolgunkat benne!” – vallja Völgyessy Szomor Fanni, aki készített egy rövid ajánlót a koncertjéhez, amelyet a www.youtube.com oldalon meg lehet találni.

Völgyessy Szomor Fanni várja a gyülekezetek, egyházak jelentkezését, felekezettől függetlenül, hogy a saját eszközeivel elmondhassa a rá bízott üzenetet.

Elérhetőségei: 06 20 20 57 558 (flottás)

fanni.volgyessyszomor@lutheran.hu

www.fanninet.com

A koncert ajánlója:

További videók:

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben