Szalóki Ági – másképp

Létrehozás: 2010. július 19., 12:40 Legutolsó módosítás: 2010. július 21., 08:46

Szalóki Ági és Borlai Gergő 2010-es új projektje a Kishúg nevet kapta és egyik legnagyobb különlegessége, hogy az egész zene virtuálisan született, chatelve, emailezve, hangfájlokat cserélgetve. A Szélrózsa-találkozó közönsége ebből az újfajta zenei világból is kóstolót kaphatott. Szöveg és fotó: Horváth-Bolla Zsuzsanna

 
 

2010. július 15-én este alaposan csodálkozhattak azok, akik Szalóki Ágitól a szokásos népdalos megszólalást várták. Egy tőle távolinak tűnő zenei világról bizonyosodott be az, hogy az énekesnő igencsak ért hozzá. Rock and roll, breaknboss, progresszív rock, effektekkel telitűzdelt eklektikus programzene alkotott egyfajta összeképet.

Az izgalmas produkcióban elegyedtek egymással a magyar, cigány és török dallamok, megzenésített versek formájában, de leginkább valamiféle elektroakusztikus varázs volt az, ami magával ragadta a közönséget.

Aki persze másra várt, az csalódottan el is oldalgott, aki pedig eddig azt hitte, ez a lány egy műfajban jó csak, annak kellemes csalódást okozott ez a fergeteges koncert.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben