Országos templomi koncertturnéra készül Szekeres Adrien

Létrehozás: 2009. november 21., 11:48 Legutolsó módosítás: 2009. november 21., 11:49

Kecskemét – Sajtótájékoztatót tartott Kecskeméten Szekeres Adrienn, aki elmondta: a templomi közeg nem szokványos, azonban rangot ad a rendezvénynek. A tavalyi adventi sorozatban a hírös városi és a nyíregyházi közönségtől kapta a legtöbbet. Teljes koncertélményre lehet készülni mind a 17 alkalommal. Forrás: kecskeméti TV

A lelkünket is öltöztessük ünneplőbe! Ez Szekeres Adrien célja advent idején, ezért énekel újra a karácsonyvárás heteiben az ország több pontján. A 17 hangverseny egyike itt, Kecskeméten lesz a Nagytemplomban.

Szekeres Adrien: „Ezek a templomi koncertek – különösen a kecskeméti, amely tavaly az egyetlen katolikus templom volt – gyönyörű környezetben zajlanak. A helyszín, a karácsonyi dalok és a szeretetről szólók hihetetlenül felerősítik egymást."

Dr. Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke vállalta a turné fővédnökségét. A kecskeméti programban a Kodály Iskola Miraculum kórusa a tavalyihoz hasonlóan ismét fellép.
Szekeres Adrien a sajtótájékoztatón elmondta: öt városban lát vendégül olyan fiatalokat, akik családon kívül nevelkednek. Mint két gyermekes édesanyának fontos ez számára, de azért is, mert az egyik pénzintézet „Közösen” programjának a nagykövete 2008 óta.

Szekeres Adrien: „A „Közösen” program segít az étkeztetésükben, én pedig úgy gondolom, segíteni kell a lelkük ápolásában, így vendégül látunk három családot az SOS Gyermekfaluból, előtte pedig velük lesz egy kis kakaózás."

A művésznő vállalása, hogy felkarol egy ifjú tehetséget, a szlovákiai származású Takács Nikolas-t, akivel közösen énekel az adventi koncerteken.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben