Novemberben Budapesten lép fel Kirk Franklin

Létrehozás: 2009. július 29., 12:07 Legutolsó módosítás: 2009. július 29., 12:09

Budapest – Napjaink egyik legismertebb keresztény előadóművésze, Kirk Franklin november 17-én Budapesten ad koncertet! Az 5 Grammy-díjjal kitüntetett és több, mint 13 millió albumot eladott zenész, aki az R&B, a hip-hop, a soul és gospel műfajokban egyaránt otthonosan mozog, most látogat először Magyarországra, valamint Európán belűl e régióba. Forrás: ezazanap.hu

Novemberben Budapesten lép fel Kirk Franklin

Kirk Franklin

KIRK nagyzenekari felállással, szó szerint "színes", egyedi hangzású, rendkívüli show-val készül európai turnéja keretein belül Budapestre.

A koncert a Sportmax rendezvénycsarnokban (1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.) lesz.

Kirk Franklin 1993-ban érkezett a modern gospel zenei életbe, és alaposan fel is kavarta azt. Fiatalos lendületet hozott, s egyszerűen népszerűvé tette Isten üzenetét a zenéjén keresztül, amit nagyon sokszor játszottak a leghalgatottabb rádiók is.

Rendszeresen vendége a világ legismertebb fesztiváljainak is. Az elmúlt évtizedben dalai felkerültek a slágerlisták élére. Ő volt az első fekete előadó, akinek már az első albumát több, mint egymillióan vették meg.

Úgy tekintik őt, mint aki úgy lett sikeres, hogy közben megőrizte a hitét, nem higította fel az üzenetét, őszinte tudott maradni, és ezzel példa lett sokak számára.

Kirk invitálása itt látható:

Egy kis ízelítő az előadó számaiból:

Imagine me

My live, my love, my all

Jesus you're my everything

Melodies from heaven

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben