Kitiltották a Mona Lisát a templomból

Létrehozás: 2008. december 03., 10:13 Legutolsó módosítás: 2008. december 03., 10:15

Budapest - A plébános úgy döntött, nem kerülhetnek oltár elé a Mona Lisa női együttes tagjai, pedig a lányok a vállukat és a dekoltázsukat is eltakarták. Később a plébános végignézte a műsort, s áldását adta rá: úgy néz ki, hogy a jövő évi turné első koncertjét az oltár elé vezethetik. Forrás: Szabad Föld

Kitiltották a Mona Lisát a templomból

Mona Lisa

Kitiltották a Mona Lisa együttes mindhárom tagját egy budapesti templomból, ahol a lányok koncertre készültek. A templom plébánosa úgy döntött, hogy a komoly- és a könnyűzene házassága nem kerülhet oltár elé.

 

Bodrogi Lívia, az együttes menedzsere elmondta, hogy az együttes tagjai igyekeztek a helyszínhez illő ruhát viselni: – A vállat és a dekoltázst maximálisan takaró, hosszú, gyönyörű ruhákat terveztettünk, ám mindez kevés volt – tette hozzá.

 

A műsorra is ügyeltek. A trió egyik tagja, Kriszti megjegyzi: – Az Ave Maria, az Agnus Dei átiratai is szerepeltek a programban, a Holló József és Molnár Lacisz szerzőpáros e dalok feldolgozásaival csodálatos munkát végzett.

 

A Grácia hegedűtrióval tervezett szuperkoncert így a templomkertbe szorult, ahol nagyszámú közönség láthatta. Ezt a közös műsort bemutatták már Hollandiában, Németországban és Amerikában is. – Itthoni koncertek is várnak ránk, fellépünk többek között Csornán, Miskolcon és Budapesten – mondja Bodrogi Lívia.

 

Visszatérve a templomkertbe, ahonnan elkalandoztunk: a plébános végignézte a műsort, s áldását adta rá, úgy néz ki, hogy a jövő évi turné első koncertjét az oltár elé vezethetik.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben