Keresztút – Teltház előtt koncertezett a keresztyén zenekar

Létrehozás: 2009. november 06., 13:07 Legutolsó módosítás: 2009. november 06., 13:08

Budapest – Ének, gitár, kivetítő, tömeg, közös éneklés, bizonyságtétel – így lehetne kulcsszavakban összefoglalni a Keresztút keresztyén zenekar szerdai esti koncertjét, amelyet Budapesten, a Ráday Konferencia Központ Dísztermében adtak. Forrás: reformatus.hu / Hegedűs Márk

Csaknem kétszáz érdeklődő hallgatta a koncertet, amelyen Hamvas Béla Szentírás ihlette gondolatai, és a zenekar saját dalai szólaltak meg, a valamivel több, mint egy órás előadáson.

Néhány dalt együtt énekelt a közönség a zenekarral, szívesen csatlakoztak a dicsőítő örömzenéhez. A koncerten képi illusztrációt is láthattak az érdeklődők, kivetítőn jelenítették meg a dalszövegek mondanivalóját.

„A zenekar több mint 20 éves, de vannak benne 17 éves tagok is” – hangzott el a koncert elején, summázva a zenekar múltját és jelenét. A csapat tagjai: Füle Imola és Tamás, Mikóssy Hajnalka, Kiss Domokos, Hajdú Melinda, Sápi Zoltán, Géczy Ráhel, Lajos és Kati.

A Keresztút zenekar dalai letölthetők, dalszövegeik pedig elolvashatók a Parókia portálon. http://www.parokia.hu/kollegium/hang/lista/71/72/?o=&t=&q=

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben