Evangélikus Missziói Központ – Magyar Evangélikus Rádiómisszió legutóbb kiadott CD-lemezeit ajánljuk

Létrehozás: 2011. november 23., 09:36 Legutolsó módosítás: 2011. november 23., 15:53

Budapest – Ha karácsony közeledtével megfelelő ajándékokat keresnek szeretteiknek, hadd hívjuk fel figyelmüket egyházi kiadványokra is. Ezúttal néhány CD-t ajánlunk. Szöveg: evangelikus.hu, forrás: Evangélikus Missziói Központ

Örömmel, békén hadd megyek…

A Pesthidegkúti Evangélikus Kórus CD-lemezének anyaga temetési alkalmakon megszólaltatható ének- és orgonadarabokból, gyászolók számára Isten vigasztalását közvetítő művekből áll. A CD-n az önálló kórus- és orgonaművek mellett megtalálhatók szólóénekek, illetve korálfeldolgozások a hozzájuk tartozó korállal.

Ízelítőül: J. S. Bach: Mit Isten tesz, mind jó nekem; Ki dolgát csak Istenre hagyja; S. Jacobi: Örömmel, békén hadd megyek; J. Rosenmüller: Minden ember csak halandó; M. Vulpius: Az élet nékem Krisztus...

Ára: 1500 Ft 

Énekem az Úr!

A CD-n a Hallelujah! és az Énekem az Úr! énekeskönyvek anyagából válogatott evangéliumi énekek hallhatók hangszeres feldolgozásban.

Ízelítő a CD tartalmából: Hinni taníts, Uram; Aki értem megnyíltál; Zengjen hálaének; Nagy Istenem; Amint vagyok; Ó, mi hű barátunk Jézus.

Ára: 1500 Ft 

Lázár Attila: Gyújts tüzet a szívemben

A sokak által ismert keresztyén dalszerző és előadó második CD-lemezén elsősorban legújabb dalai szerepelnek, ezek mellett azonban megtalálható néhány olyan – immár klasszikussá nemesült – szerzeménye is, mint a Kegyelmed, Úr Jézus; Van egy név; Kész az én szívem, vagy az Ahol az élet vize árad. Az új dalok közül néhány: Oly jó veled, Uram; Moss meg engem!; Néha úgy érzem; Feltört pecsétek.

Az élet hétköznapi élményeiből és a Szentírás örökérvényű üzenetéből formálódnak Lázár Attila dalai, amelyeket a korábbinál gazdagabb hangszerelésben, családtagjai közreműködésével vettünk fel az Evangélikus Rádiómisszió stúdiójában.

Ára: 1500 Ft

A CD-k megrendelhetők:

Evangélikus Missziói Központ: 1164 Budapest, Batthyány Ilona utca 38–40.

Tel.: 06 1 400 3057 (munkanapokon 8 és 12 óra között); e-mail: evmis@lutheran.hu

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben