Fejlesztések a honlapon – Névtár és külföldi oldalak

— Felvéve: , ,
Létrehozás: 2010. szeptember 23., 15:16 Legutolsó módosítás: 2010. szeptember 23., 15:18

Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült a honlapunkon található névtár angol változata is. Az adatok természetesen kereshetőek és éppúgy, ahogyan a magyar változatnál, térkép is társul hozzájuk. Hamarosan kész lesz ennek a német nyelvű változata is. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Fejlesztések történtek az idegennyelvű mutációkat tekintve is: a magyar változathoz hasonló nyitóoldalak készültek el, rovatokkal.

Sajnos a technikai készenlét mellett tartalmilag némileg még hiányosak a rovatok, de reméljük, hogy sikerül majd megnyerni munkatársakat az ügynek és ide idővel folymatosan kerüljenek majd fel egyházunkból friss hírek és információk.

Az idegennyelvű oldalak a korábbi angol, német és szlovák verzió mellett egy újabbal bővültek. Egyházunk bemutatkozó szövege ezentúl finn nyelven is olvasható.

Ezúton ragadnánk meg az alkalmat arra, hogy akinek ezen fent felsorolt idegen nyelveken prédikációja, előadása van, esetleg vállalna önkéntes alapon rendszeres hírfordítást honlapunk számára, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot a szerkesztoseg@lutheran.hu email címen.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben