Bloggerek

Létrehozás: 2009. november 04., 12:16 Legutolsó módosítás: 2009. november 04., 12:29

Nagy Bence, az Evangélikus Élet hasábjain „Blogolni márpedig lehet” című cikkében arra tett javaslatot, hogy ha azt szeretnénk, többen blogoljanak, akkor tegyük fel az evangélikus bloggerek összegyűjtött listáját, ajánlóit honlapunk főoldalára, mert véleménye szerint akkor az érdekes bejegyzések többeket csábítanának arra, hogy blogoljanak.

A cikk felvetését megfontolandónak véltem és elkezdtem kutatni egy újabb, immáron sokadik körben az evangélikus bloggerek után.

Hol vagytok evangélikus bloggerek?

A cikkben emlegetett Miner keresztény mellékletét is felkerestem, végignéztem. Az ott hivatkozott blogokat átlinkeltem, így a honlapunkról az eddig el nem ért blogok is elérhetőek már. A Google-t is segítségül hívtam...

Sajnos ezen az immáron 13 tagon (amiből van több blog is egyetlen felhasználó kezében) kívül más evangélikussal nem találkoztam, ráadásul ezeknek a blogoknak a tartalmai sem frissülnek naponta.

Mivel honlapunk egy napi frissítésű portál, ezért holt tér lenne egy ilyen lista első oldalon való szerepeltetése. Ha olyan írást találtunk eddig ezekben a blogokban, amelyek közérdeklődésre tarthattak számot, általában átvettük Publicisztika rovatunkba is.

Változatlanul az a kérdés, hogy egyáltalán vannak-e ezeken kívül evangélikus blogok, mert ha vannak és aktívan írnak, akkor természetesen helye lenne a gyűjtőportletnek, de amíg a helyzet nem túl rózsás és nagyítóval keressük őket, addig egy puszta lista szerepeltetése nem fogja bővíteni honlapunk sokszínű tartalmát.

Hol is vagytok bloggerek?...

Egyelőre a főlap tetején a Blog címszó alatt és a Hasznos linkek között: Evangélikus bloggerek címszónál. Aki pedig nem szerepel a: www.evangelikus.hu/interaktiv/blog listájában, az kiabáljon nekem.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben

Hol vagytok Bloggerek?

Elküldte Kiss József idő 2009. december 03., 13:41
Szeretnék egy pár megjegyzést tenni a bloggolás értelméről,hasznáról!
-Addig nincsenek bloggerek,amíg nincs blog.
-A lehetőséget teremtsétek meg először,(gondolok itt a bejelentkezés lehetőségére)
Sok munkacsoport,például a mienk is, (Belmisszió)napok óta keressük a keresztyén-találkozó blogot.A blog szélén (margón)bevételt jelentő hirdetést lehetne feladni. T:jokissmez

Bejelentkezés?

Elküldte Horváth-Bolla Zsuzsanna idő 2009. december 03., 14:11
Kedves József!
A jobb felső sarokban lehet regisztrálni az oldalunkon. Utána lehet cikket vag yblogbejegyzést küldeni, eseményekről tájékoztatót küldeni.
A lehetőség tehát adott, csak élni kell vele!
Üdvözlettel: Bolla Zsuzsanna, szerkesztő

Még egy észrevétel

Elküldte Horváth-Bolla Zsuzsanna idő 2009. december 03., 14:16
A www.evangelikus.hu honlapon számos olyan blognak is megtalálható a linkje, amelyet tulajdonosa valamely más szolgáltatónál, így a blogspot.comnál, a blog.hun vagy a freeblog.hun...stb. vezet, tehát úgy is lehet blogot integrálni az oldalba, ha valaki ennek linkjét közli szerkesztőségünkkel, a szerkesztoseg@lutheran.hu címen.