Útra készen – A Napvető, Életfonal és Téli berek táborok közös tábortalálkozójáról

Létrehozás: 2010. október 11., 13:25 Legutolsó módosítás: 2010. október 11., 13:27

Piliscsaba – A Napvető gyerektábor, az Életfonal életvezetési tábor és a Téli Berek hitépítő tábor közös tábortalálkozót tartottak 2010. október 1-3. között Piliscsabán, a Béthel Missziói Otthonban. Szöveg: Pellionisz Petra

Kelényi Zsolt vezetésével közel negyven 3-12. osztályos gyerek és a táborok lelkes szervezői gyűltünk össze, hogy felidézzük a közös emlékeket, az elmúlt év táborainak üzenetét, és a hívő közösség éltető, megtartó erejét.

A tanév nehézségeinek és az év zordabbik felének kezdetén Krisztus szavaiból és szeretetéből merítettünk erőt, hogy hazatérve szembenézzünk kihívásainkkal, feladatainkkal és a ránk váró új utakkal. Számos régi barát látta viszont itt egymást, de elsősorban Jézussal találkozhattunk mindannyian együtt az áhítatok csendjében, az éneklés dicséreteiben, az egymásról való gondoskodásban és az őszinte gyermeki játékban.

A csípős hideg nem szegte kedvünket, hogy kirándulásra keljünk, majd a Béthel barátságos melegében alkalmunk volt agyunk pallérozására az Ön dönt!, a bibliai akadályverseny és a kastélyjáték keretében.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben