Hová kerültek a pilisi cipősdobozok?

Létrehozás: 2010. december 22., 12:31 Legutolsó módosítás: 2010. december 22., 12:32

Pilis – 2010. december 21-én a pilisi evangélikusok által összegyűjtött mintegy 100 darab cipősdoboz elérte célját a cipősdobozok. A pilisi Gubányi Károly Általános Iskola tornatermében ajándékként kapták meg ezeket a rászoruló gyermekek. Forrás: pilisievgyul.blogspot.com Fotók: Krámer György, Gajdosné Nagy Tímea

„A Gyermekjóléti Szolgálat éjt-nappallá téve csomagolta a dobozokat, válogatta a játékokat, telefonálta végig a családokat, hogy jöjjenek, mert van ajándék, újra lesz közös karácsonya sok-sok rászoruló gyermeknek!” – olvashatjuk a blogon.

„A tornatermet gyermekek zaja töltötte be, volt evangéliumi történet, keresztyén karácsonyi gyermekdalok, sőt még a Mikulás is ellátogatott a gyermekekhez. Egy biztos, ez a mai délután nem a kérdések és fenntartások délutánja volt. Ezek az ajándékok kell, hogy méricskélő és számító gondolatok nélkül jussanak el olyan gyermekekhez, akiknek a karácsonyi ajándékokról talán pont ez a délután fog az eszükbe jutni. 

A Pilisi Evangélikus Gyülekezet egy piciny, apró lépést próbált tenni 2010 karácsonyán, hogy megvalósuljon tetteinkben is az a szeretet, ami karácsony feltételekhez és fenntartásokhoz nem fűződő, őszinte szeretete. Mit is mondhatnánk még: a kis Jézus is feltételek nélkül jött ebbe a világba...” – írták a blogon.

További képek:

http://picasaweb.google.com/apangyanszky/CiposdobozAkcio#

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben