Évadzáró családi napot tartottak a Zuglói Evangélikus Gyülekezetben

Létrehozás: 2011. június 16., 08:41 Legutolsó módosítás: 2011. június 16., 08:42

2011. június 5-én került megrendezésre a Zuglói Evangélikus Gyülekezet évadzáró családi napja Tamásy Tamás és Tamásyné Zsóka lelkészek koordinálásával. A lebonyolításában a gyülekezet tagjai, illetve a KÖSZI, azaz a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért önkéntesei vettek részt. Szöveg: Pellionisz Petra

A nap programja tanévzáró istentisztelettel indult, majd a résztvevőknek gazdag szeretetvendégségben lehetett részük az udvaron és a gyülekezeti teremben is.

Mindezek után a templomban zenei előadások sorozata került megrendezésre, melyet Fekete Anikó gyülekezeti kántor koordinált, és a gyülekezet számos tehetséges gyermeke mutatta be tudását: így Gajdán Gréta, Allardyce Lilla, Radenhausen Richárd, Gyarmati Luca, Lenthár Lilla, Takács Dóra, Kárpáti Emese, Puskás Bernadett és Krizsán Kinga szerepelt a műsorban. 

A délután folyamán még három, egymással párhuzamosan futó programon vehettek részt a kisebbek és nagyobbak: a mesesarkot kereshették fel a gyerekek, az arcfestés izgalmas élményébe kóstolhattak bele, és közösségépítő játékokban vehettek részt a gyülekezet tagjai.

Még az időjárás is kedvezett a rendezvénynek, és a néha eleredő eső sem vette el a részvevők kedvét. A gyülekezet tagjai kötetlen formában, kapcsolataikat elmélyítve találkozhattak egymással, a gyülekezeti közösség erősebbé vált, a szervezők pedig lélekben már a szeptemberben megrendezendő újabb programokra készülnek.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben