Atlantic Bridge Kőszegen: Építsünk hidakat, és romboljuk le a falakat!

Létrehozás: 2009. augusztus 07., 12:36 Legutolsó módosítás: 2009. augusztus 07., 13:18

Kőszeg – A napokban zajlik a nyugat-magyarországi városban az Atlantic Bridge nevű hollandiai székhelyű nemzetközi – felekezetek feletti – keresztény ifjúsági szervezet tábora, amelyen az evangélikus gyülekezet fiataljai is részt vesznek – tájékoztatta szerkesztőségünket Baranyay Csaba, evangélikus lelkész. Szöveg: Bolla Zsuzsanna Fotó: cseh, amerikai és holland résztvevők képei.

 
 
Atlantic Bridge Kőszegen: Építsünk hidakat, és romboljuk le a falakat!

A tábor logója

Talán még élénken él az evangélikus fiatalokban az a kép, amikor a pár évvel ezelőtti tatai Szélrózsa találkozón sok afro-amerikai fiatalt köszönthettünk. Az ő részvételük is ennek a szervezetnek volt akkoriban köszönhető.

A szervezet jelmondata, az „Építsünk hidakat, és romboljuk le a falakat!” jegyében hirdették meg idei nyári táborukat is, ahová több országból hívtak résztvevőket.

A kőszegi táborban 60 fiatal vesz részt az Egyesült Államokból, Hollandiából, Németországból, Csehországból, és Magyarországról.

„Gyülekezetünkből öt fiatal segítőként résztvevője a tábornak, ahol jó
alkalom nyílik az angol nyelv gyakorolására„ – mesélte Baranyay Csaba.

A tábor helyszíne a Dr. Nagy László Gyógypedagógiai Intézmény, melyre a tavalyi Szélrózsa találkozó révén találtak rá a szervezők.

A szervezetről bővebben a következő oldalon találhatunk információkat: http://www.atlanticbridge.org/

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben