Adománygyűjtés a Benkában – Gyermekotthon javára ajánlják fel a ruhákat

Létrehozás: 2012. november 15., 11:12 Legutolsó módosítás: 2012. november 15., 11:16

Szarvas – A Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda a civil szervezetek felhívására az idei évben is csatlakozott a Gyergyószárhegyi Gyermekotthon részére szervezett felajánlások gyűjtéséhez. Forrás: benka.hu, szöveg: Molnár Eteléné

Az őszi szünet pihenése és tartalmas programjai mellett minden családnak alkalma nyílt arra, hogy összegyűjtse az adományaikat és a következő hétre meghirdetett iskolai akcióhoz csatlakozzon.

A szülők átválogatták a gyermekeik ruhaneműit, a tanulóink  pedig a játékaikat. Volt család, aki tartós élelmiszerrel, tanszerrel, tisztálkodó és tisztító szerekkel járult hozzá az árvaház lakóinak örömteli ünnepéhez. A gyermekek játékaik közül jó szívvel hozták be kirakóikat, plüss állataikat, autóikat, babáikat és ragyogó szemmel adták át osztályfőnökeiknek.  Így a Márton napot megelőző napon 4 kis teherautónyi adomány töltötte meg a Szarvasért Alapítvány termét.

Köszönjük iskolánk tanulóina, óvodáink gyermekeinek és szüleiknek, hogy ismét tanúbizonyságot  tettek mérhetetlen együttérzésükről, önzetlen segítőkészségükről és nagyfokú tenni akarásukról.

Külön köszönet illeti meg az 5. a osztályt, akik kiemelkedően magas számban csatlakoztak a felhíváshoz és Hovorkáné Hegedűs Hajnalka osztályfőnöknek, aki eredményesen lelkesítette tanítványait.

Reméljük, hogy Böjte Atya gyermekei ugyanolyan lelkesedéssel és örömmel veszik használatba az ajándékokat, mint amilyen örömmel küldjük nekik a civil szervezeteken keresztül. 

További képek:

http://benka.hu/index.php/hu/78-icetheme/icetabs/197-adomanygyujtes-a-benkaban

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben