Számos ismert előadóművész és zenekar szervez jótékonysági koncertet az árvízkárosultak javára ezen a héten

Létrehozás: 2010. június 21., 13:47 Legutolsó módosítás: 2010. június 21., 13:48

Budapest – Ezen a héten számos ismert előadóművész és zenekar szervez jótékonysági koncertet az árvízkárosultak javára, amelyek bevételeit a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül kívánják a bajbajutottak megsegítésére fordítani.

Június 23. szerda 19 óra

Budapest, Deák téri evangélikus templom

Mága Zoltán hegedűművész és vendégei

Az eseményen fellépnek: Frankó Tünde, Pándy Piroska és Csonka Zsuzsa a Magyar Állami Operaház magánénekesnői, Kalocsai Zsuzsa az Operettszínház primadonnája, Boncsér Gergely a Magyar Állami Operaház magánénekese, Vadász Zsolt az Operettszínház művésze, valamint Ádok Zoli énekes és még sokan mások. Közreműködik a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, a Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus és a Szená-Torok Kórusa.
A jótékonysági est folyamán felcsendülnek Bach, Schubert, Vivaldi, Albinoni, Verdi, Puccini, Beethoven, Mozart egyházi és klasszikus művei.

Emellett Mága Zoltán egy mesterhegedűjét is árverésre bocsátja, melynek kikiáltási ára 1 millió forint. Licitálni az alábbi honlapokon található elérhetőségeken lehet: www.magazoltan.hu és www.100templomikoncert.com.   

Június 27. vasárnap 17 óra

Budapest, Kossuth tér

A Rajkó Zenekar és Tánckar
Meghívott vendégek: Pándy Piroska
A zenés-táncos műsorban a klasszikus zene slágereivel, zenetörténeti ritkaságokkal, és folklór összeállítással várják közönséget. 

Június 27. vasárnap 20 óra

Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum (V. kerület Károlyi M. u. 16.)KALÁKA, MUZSIKÁS, SÖNDÖRGŐ és VUJICSICS együttesek.

Szeretnénk biztatni mindenkit, hogy vegyenek részt az alábbi színvonalas kulturális eseményeken és támogatásukkal segítsék az árvízkárosultakat!

További információk a www.segelyszervezet.hu oldalon.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben