Pitvaroson 800 adag meleg ebédet osztott szét egyházunk Diakóniai Szolgálata – Sok képpel!

Létrehozás: 2010. szeptember 21., 08:36 Legutolsó módosítás: 2010. szeptember 21., 08:45

Pitvaros – A Magyarországi Evangélikus Egyház Déli Egyházkerületének elnöksége, Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Szolgálata 2010. szeptember 19-én ebédosztást tartott Pitvaroson. Szöveg és fotó: Mekis Viktória, Buda Annamária

A pitvarosi evangélikus templomban 2010. szeptember 19-én, vasárnap 10 órától Gáncs Péter püspök tartott istentiszteletet, melyet a pitvarosi ifjúság zenés szolgálata és az orosházi Immánuel együttes műsora követett.

Az ünnepségen a környező evangélikus gyülekezetek képviselői is megjelentek (Orosháza, Tótkomlós, Szarvas Ótemplom és Újtemplom).

Ezt követően 800 adag meleg ebédet (babgulyást) osztottak szét a pitvarosi evangélikus templom mellett egyházunk Diakóniai Szolgálatának munkatársai és a Szarvas Ótemplomi Evangélikus Egyházközség képviselői. A Tótkomlósi Evangélikus Szeretetotthon segítette a környező településekről az érdeklődők Pitvarosra jutását az intézmény kisbuszával.

Az ebédosztással párhuzamosan a templomban a Diakóniai Szolgálat által összegyűjtött iskolatáska és ruhaadomány szétosztására került sor.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben