Felhívás: Jelentkezni lehet előadónak a németországi 2011-es Kirchentagra

Létrehozás: 2010. augusztus 19., 15:56 Legutolsó módosítás: 2010. augusztus 19., 15:59

Budapest – Drezda – A 2011-es német evangélikus egyházi napok, közismert nevén a német Kirchentag jövőre, 2011. június 1–5. között Drezdában kerül megrendezésre. Ezt a gyönyörű, volt kelet-németországi várost azért választották a jövő évi Kirchentag helyszínéül, mert az egyházi napok egyik központi témája Közép-Kelet-Európa lesz. Ennek értelmében egyházunk lehetőleg minél nagyobb számban szeretné magát képviseltetni fellépőkkel, szereplőkkel. Várjuk tehát egyházi kórusok (klasszikus és gospel műfajban egyaránt), zenekarok (klasszikus, fúvós- és könnyűzene műfajában), bábcsoportok és bármilyen előadóművész-csoportok jelentkezését, amelyeknél nem számít a nyelv – írta felhívásában Cselovszkyné dr. Tarr Klára az MEE Országos Iroda Külügyi Osztályának vezetője. Forrás: Evangélikus Hírlevél

Az MEE és a német evangélikus Kirchentag átvállalja a fellépők részvételi díját, amely biztosítja a belépőkártyát öt napra, valamint a programfüzetet. Az útiköltséget az utazóknak kell fizetniük. Szállásról a Kirchentag gondoskodik, általában családoknál történő elhelyezéssel.

Jelentkezni lehet az MEE Külügyi Osztályán, a klara.tarr@lutheran.hu címen, ezt követően pedig a www.kirchentag.de/mtk internetes oldalon.

A jelentkezési határidő 2010. szeptember 20.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben