Elismerő oklevelet kapott Ittzés János elnök-püspök és egyházunk a büntetés-végrehajtás országos parancsnokától

Létrehozás: 2010. október 14., 16:11 Legutolsó módosítás: 2010. október 14., 16:12

Pilisszentkereszt – Mint ahogyan arról honlapunkon már hírt adtunk, 2010. október 13-án tartotta tízéves jubileumi konferenciáját Pilisszentkereszten a Büntetés-végrehajtási Szervezet. Az eseményen dr. Kökényesi Antal bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka elismerő oklevelet nyújtott át az egyházunkat képviselő Ittzés János elnök-püspöknek. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Ahogyan arról honlapunkon már hírt adtunk, a történelmi egyházak részéről a neves eseményen beszédet mondott Ittzés János, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke, valamint Márkus Mihály református püspök, Mohos Gábor a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára, valamint Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége ügyvezető igazgatója.

A jubileumi konferencián és hálaadáson részt vettek a büntetés-végrehajtási szervezetben szolgálatot teljesítő lelkészek és a missziós vezetők is.

Dr. Kökényesi Antal bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka elismerő oklevéllel fejezte ki elismerését, köszönetét és háláját a Börtönlelkészi Szolgálat megalakulásának tizedik évfordulója alkalmából Ittzés János elnök-püspöknek és a Magyarországi Evangélikus Egyháznak, a fogvatartottak lelkigondozása terén folytatott elhivatott és áldozatos munkájáért.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben