Az Ön 1%-ából sokan tanulhatnak! – Elkészült a 2012-es egyszázalékos kampány plakátja

Létrehozás: 2012. február 08., 15:14 Legutolsó módosítás: 2012. február 09., 14:16

Február elejére készült el a Magyarországi Evangélikus Egyház 2012-es egyszázalékos kampányának a plakátja. Idei kampányunk középpontjában az evangélikus oktatás és nevelés, azaz óvodáink és iskoláink állnak. Forrás: egyszazalek.lutheran.hu

Az emberek többsége azt gondolja, hogy az adójuk 1%-a olyan elenyésző összeg, amellyel nem is érdemes törődni, éppen ezért nem fordítanak arra időt, hogy felajánlják azt valamelyik egyháznak, szervezetnek. Plakátunkkal oktatáscentrikus módon demonstráljuk, hogy a sok-sok 1% együtt mennyi hasznos dologra fordítható. A levezetésből látható, hogy például kréta és ceruza és számítógép és vonalzó és székek és még ki tudja, minden hasznos dolog kijöhet a felajánlott összegekből. És így egy csekélynek tartott egy százalékból is valóban sokan tanulhatnak.

A kampányba idén fokozottan szeretnénk bevonni mindenkit, ezért kérjük gyülekezeteinket és intézményeinket, lelkészeinket és híveinket, hogy érezzék fontos feladatuknak az egyszázalékos adakozás népszerűsítését.

A kampány plakátját A/6-os méretű szórólapokon eljuttatjuk majd minden tanintézménybe, diakóniai intézménybe és gyülekezetbe.

Az egyszázalékos kampányoldalra felkerültek a Letöltés menüpontba különböző méretű, letölthető plakátjaink. http://egyszazalek.lutheran.hu/letoeltes/2012-es-plakat

Ezek közül a legnagyobb méterű – a korábbi évek hagyományához híven – meg fog jelenni az Evangélikus Élet című hetilapban.

A bannerek a jövő héttől lesznek letölthetőek.

Az országos kampányunk óriásplakáttal, metróplakáttal és internetes oldalakon való megjelenéssel április hónap folyamán indul el.

Linkek
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben