Megdöbbentõ kegyelem Balatonszemesen

Létrehozás: 2009. május 11., 16:50 Legutolsó módosítás: 2009. május 11., 16:53

A Balaton-NET 2009. augusztus 19-23-a között már a harmadik találkozónkra várja Balatonszemesre mindazokat, akik a nyári melegben a kiegyensúlyozott és erõteljes Biblia-tanításban szeretnének testi és lelki felfrissülést nyerni. Az idei program fõ témája – Jónás könyve alapján – “Megdöbbentõ kegyelem”, fõelõadónk pedig dr. Liam Golinger angliai lelkipásztor és nemzetközileg elismert biblia-tanító.

Esemény megnevezése:
Időpont: 2009. augusztus 19., 00:00 meddig:
2009. augusztus 23., 00:00
Helyszín: Balatonszemes
Név Varga György
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

A Balaton-NET Nemzetközi Evangéliumi Találkozó a magyar tenger partján. Találkozó családtagjainkkal, barátainkkal, testvéreinkkel, és találkozási lehetõség kegyelemes Istenünkkel! Programunk alapja az erõteljes és kiegyensúlyozott bibliatanítás, eköré hívjuk az evangéliumi keresztények – felekezettõl függetlenül – széles táborát. Felkészült tanítókon keresztül evezhetünk mélyebbre az Ige üzenetében. Aktuális témákban találhatjuk meg a válaszokat a bennünket körülvevõ kihívásokra. Mindezt Isten Igéje, az imádat élménye és a közösség ereje által, olyan családbarát környezetben, amely egyaránt lehetõvé teszi a lelki megerõsödést és a testi felfrissülést. 

A találkozó idén is családbarát programmal várja a résztvevõket. A NET programja és a Balaton közelsége alkalmas arra, hogy a nyaralásunkat a rendezvény idõpontjára idõzítsük. A fõszínpad délelõtti és esti alkalmai alatt színes gyerekprogrammal várjuk a kisebbeket, és külön a tizenéveseket is, délutánonként pedig a magyar tenger partján vár bennünket a NET-Beach. Esténként az ifjúságot az ifi-sátorban külön programokkal, beszélgetésekkel várjuk. Kísérõ rendezvényünk a Misszió-EXPO, ahol a különbözõ szervezetek munkája által mi is betekintés nyerhetünk Isten határokon innen és túli munkájára. Ebben az évben a nagykoncerten Pintér Béla és zenekara lép fel. 

Varga György, A Balaton-NET koordinátora A találkozó szervezõi a Magyar Evangéliumi Aliansz és az Euro-Keswick Partnership. További információ: 06-20-775-8627; koordinator@balaton-net.eu továbbá www.balaton-net.eu • www.aliansz.hu • www.keswickministries.org

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • iCalendar
  • vCalendar
  • Küldés levélben